Grenade - cover


Arg

Skriver sen, är så arg just nu. Då kommer inspelningen upp.

Goodnight everybody!




Gottsunda IBF - Björklinge Bk, 3-3

Stressade iväg från skolan bort till samlingen i allians. Kom till samlingen, bytte om och så gick vi ut precis som inför varje match. Snackade lite om vad vi skulle tänka på och drog laguppställningen (missförstå mig inte, självklart vet vi redan vilka som ska spela osv. men vi får reda på vilka vi ska spela med) och taggade till lite. 

In i omklädningsrummet, byt om, upp på planen. Vi fick lång uppvärmning idag, skönt faktiskt om man jämför med 5-minutersuppvärmningarna man får ibland.. Hur som helst, uppvärmningen kändes bra (individuellt alltså). Klubbtekniken var med mig idag och skotten gick kanon. 

Matchstart och det kändes ganska bra. Matchen var väldigt jämn men till slut kunde vi göra 0-1 (skriv alltid hemmalagets siffra först) och höll det fram till ungefär två minuter kvar av första perioden då Gottsunda kvitterade. 1-1 i paus.

Andra perioden började bra med ett mål från vår sida redan efter 12 sekunder. Riktigt snyggt faktiskt, skott från backplats, jag står framför målvakten och skymmer henne så att bollen kan slinka in bredvid. Bara några minuter senare gör vi ett till mål och nu är ställningen 1-3. Senare reducerar Gottsunda till 2-3. Tyvärr blir vår målvakt skadad, sitter antagligen uppe på akuten nu för att kolla om fingret är av, vilket gör att vår duktiga D3-målvakt får hoppa in. Hon gör det väldigt bra och håller nollan perioden ut.

Tredje perioden är väldigt jämn, även om jag tycker att vi kanske var snäppet bättre. Ett powerplay till oss som vi är väldigt nära att göra mål på men den största chansen kommer ändå när en spelare står med öppet mål och tyvärr skjuter i stolpen. Med ca 3 minuter kvar av matchen kan Gottsunda kvittera till 3-3 och även om vi har ett par riktigt fina chanser så sätter vi tyvärr inte bollen. Alltså slutar matchen 3-3. 

Vad det gäller mig själv så är jag nöjd. Hade en del bra närkamper osv. så jag är inte sur över resultatet. Vi fick iallafall 1 poäng och det är bättre än ingenting!

Nu väntar Enköpings IBK på fredag så det är bara att tagga om till den matchen!

The shining

Sitter på filmkunskapen och gör början på ett grupparbete. Vi ska analysera och redovisa klassiker och min grupp tog The shining. Hur grymt? Så nu vet jag vad jag ska göra iallafall två timmar på höstlovet!

Slutar om tjugo minuter och då tänkte jag gå förbi musiksalen och se om jag kan få den där inspelningen. Mycket tjat om den nu hehe.. 

Nu har jag ju bara kör och ensemble kvar och efter bär det av till allanshallen för match mot Gottsunda, BE THERE! Kan nog bli en rolig match tror jag! Mer om matchen kommer ikväll när jag kommer hem, ni får stå ut med att det kommer utvärderingar av alla matcher och sånt.

"When life gives you a hundred reasons to cry, give life a thousand reasons to smile"

Esteteftermiddag

Sitter och väntar på filmkunskapen som börjar när som helst så slänger in ett litet inlägg angående min inspelning. Den kommer troligtvis upp ikväll, skulle ha haft den redan nu men det blev ingen tid över för det var så många som skulle spela in. Så jag ska försöka få den på kören men om det inte blir så så hämtar jag den imorron! Men jag lovar att lägga upp den så snart jag kan!

Lite råd?

Nu är det såhär att jag har lite problem med vilken låt jag ska spela in nästa gång, så jag tänkte, smart som jag är, att jag frågar er! 

Så, vilken av de här tycker ni att jag ska välja:
Someone like you - Adele
You can't break a broken heart - Kate Voegele
Show must go on - Queen

Det är meningen att man ska variera låtvalen så mycket som möjligt och ingen av de här liknar de två låtar som jag har spelat in tidigare. Hursomhelst, jag blir väldigt tacksam om ni kommenterar vilken ni tycker blir bäst!




Veronica Maggio - satan i gatan


Den här låten sitter jag och lyssnar på nu + några till såklart men orkar inte lägga upp alla! Gillar verkligen Veronica Maggio, hon har så sjukt bra låtar! Mina favoriter är satan i gatan, jag kommer, välkommen in och sju sorger. Har också kommit på att hennes låtar är typ världsbäst att lyssna på när man ska plugga! Ett litet tips bara.


Godnatt


Med den här låten säger jag godnatt!

Inspelningarna

Goda nyheter! (typ)

Imorron har jag instrument och sång-lektion och eftersom att jag redan har spelat in två låtar tidigare så kommer de vara färdiga att ta hem imorron (hoppas jag). En är jag säker på att jag får hem imorron, den andra är lite mer osäker. Men men, skulle ändå inte ha lagt upp båda samtidigt så. Sååå det betyder att imorron så kommer det upp en cover från mig, vilken det blir, ja det får ni se imorron!


Greyson Chance - Paparazzi


Wow! Snackade nyss med en kompis som länkade den här videon till mig på en kille som heter Greyson Charles. Här gör han en cover på Lady Gagas låt Paparazzi och herregud säger jag bara! Helt otroligt bra är han! Och gissa vad? Han går i sexan. Sjukt.

Adele - Someone like you


Älskar den här låten! Den är så otroligt fin, speciellt texten. Adele är också en riktigt bra sångerska, väldigt personlig röst med en skön feeling. Absolut någon att se upp till!

Första inlägget

Hejsan hejsan!

Bestämde mig för att nystart när det gäller bloggandet så gjorde en helt ny blogg och raderade min gamla. Nu gäller det bara att hitta någon som kan fixa en snygg design! Det är anledningen till designen jag har nu. Den är inte superduper men den funkar!

Hur som helst, den här bloggen kommer handla mycket om musik, inte så mycket "det gjorde jag idag och bla bla bla osv..". Kommer lägga upp musikvideos som jag gillar, lägga upp låttexter (så om ni letar efter texten till en låt, så kan ni bara gå in här och se om den finns) och dessutom lägga upp där jag sjunger. För det är nämligen så att jag går en otroligt rolig kurs i skolan nu som heter instrument och sång nivå 1 och där får vi spela in i studion! Så kommer lägga upp alla inspelningar jag gör, bra va? Så kan ni kommentera vad ni tycker och om det är någon låt som ni tycker att jag borde sjunga!

Nej nu ska jag sätta igång med pluggandet som jag har skjutit upp på i flera timmar *suck*.

Här har ni då lilla mig just nu

RSS 2.0